معرفی انواع کفپوش

ساخت وبلاگ

کف بتنی

کفپوش های بتنی اجرا شده در مجموعه کاج طلایی آفاق بر اساس دستاوردهای جهانی در این زمینه می باشد که به لطف تیم های متخصص و مجرب این مجموعه بر ارزش پروژه های اجرایی این مجموعه می افزاید.

این شرکت در مقایسه با روش های بتن ریزی سنتی با اجرای کف بتنی، ماله پروانه ای و الیافی و استفاده از انواع مواد افزودنی، کیفیت بتن را در سازه های بتنی افزایش خواهد داد.

کفپوش های بتنی اگرچه مقاومت فشاری و دوام بالایی دارند اما در بسیاری از کاربردها دارای نقاط ضعفی هستند که به برخی از آنها اشاره می شود.

  • مشکل در تمیز کردن
  • وضعیت خاک و گرد و غبار سطح بتن
  • مقاومت کم در برابر اسیدها و قلیاها
  • قابلیت جذب آب، رنگ، روغن و آلودگی
  • برای جلوگیری از ترک باید با کاتر برش داد
  • مرکز رشد و نمو انواع باکتری ها به دلیل خاصیت جاذب آن

با توجه به موارد فوق، پوشش کف بتنی با لایه پلیمری باعث افزایش مقاومت مکانیکی و شیمیایی می شود و اجرای بدون درز آنها مزایای آنها را افزایش می دهد. به عبارت دیگر استفاده از پوشش های محافظ در سطح کف بتنی ضروری است.

کفپوش پلیمری

کفپوش های پلیمری از بدو ورود به بازار به عنوان محصولاتی قابل اعتماد و قابل اعتماد شناخته شده اند. در اوایل قرن بیستم، این مواد در صنعت بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی برای ترکیب و تولید مواد شیمیایی با سطوح مختلف مقاومت شیمیایی، رطوبت و باکتریایی مورد استفاده قرار گرفتند.

بنابراین هر کفپوش پلیمری از نظر ساختار و ویژگی های محافظ متفاوت است و منطقی است که در هنگام انتخاب ویژگی های آنها را در نظر بگیریم. کفپوش های پلیمری کف ساختمان از نظر فرمولاسیون به مواد چند جزئی اطلاق می شود و می توان آن ها را در یک مکان با انواع پرکننده مخلوط و اجرا کرد.

معمولا از کفپوش های پلیمری بر روی سطوح بتنی استفاده می شود و در محیط های صنعتی و تجاری می توان از این کفپوش ها در طرح ها و روش های مختلفی استفاده کرد. به عنوان مثال در بیمارستان ها، پارکینگ ها و محیط های صنعتی کفپوش پلیمری همیشه حرف اول را می زند.

کفپوش پلیمری حتی برای تقویت و محافظت از سطوح بتنی افقی استفاده می شود.

منبع: آشنایی با انواع کفپوش

اطلاعات عمومی...
ما را در سایت اطلاعات عمومی دنبال می کنید

برچسب : کفپوش, نویسنده : سیما گنگی simagangi بازدید : 6 تاريخ : سه شنبه 18 ارديبهشت 1403 ساعت: 12:46